You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Mineral Salt

2,873 Ft Nettó ár: 2,262 Ft

Kiegészítő lehetőségek

A sera mineral salt tartalmazza a természetes vizekben előforduló ásványi sókat a biológiailag megfelelő mennyiségben, melyek szükségesek az ásványi anyagban szegény víz dúsításához (pl. ozmotikus vizek). A sera mineral salt segítségével kezelt víz azonnal használható.

Napjainkban az akváriumban víz már nem tartalmaz elég ásványi sókat melyeket a halak hasznosítani tudnak anélkül, hogy táplálékon keresztül vennék fel. Még a hagyományos vízben is előfordulnak ásványi anyaghiányosságok melyeket a halak, növények és más élőlények igényelnek és szükségük van rájuk mind a növekedéshez mind az ellenálló képességük fenntartásához. A Sera Mineral Salt könnyen oldódik a vízben és biztosítja az élőlények számára szükséges anyagokat anélkül, hogy a víz minőségét rontaná.

Kiszerelés:

Sera Mineral Salt                                                        105 g (2100 literhez)

Sera Mineral Salt                                                        2.5 kg

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek