You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Florena 50 ml

1,076 Ft
Nettó ár: 847 Ft
21520 ft / l

Növénytáp vassal, ásványokkal és nyomelemekkel valamennyi vízi növény számára.
A Sera Florena nitrát-és foszfátmentes és gondoskodik az egészséges, látványos növénynövekedésről.

A Sera Florena ideális növénytápanyag akváriumi növények számára melyek főleg a levelükön keresztül veszik fel a tápanyagokat. Az akváriumi növényeknek nagyon fontos szerepe van egy akváriumban. Felveszik a mérgező az élőlények és a tápanyagokat az algák elől. A Sera Florena biztosítja a növények számára a megfelelő ásványi anyagokat és nyomelemeket az egészséges és színben gazdag növekedéshez. Ugyanakkor az újra gondolt és feljavított táp nem veszíti el vas tartalmát még akkor sem ha egész nap UV szűrő szűri az akváriumot. A táp teljesen nitrát és foszfát mentes melyet a gerinctelen élőlények jól tolerálnak. A Sera Florenette kombinálása a Sera Florena-val tökéletes választás a növények tápozásában minden növényfaj számára.

Kiszerelés:

Sera Florena                                                    50 ml (200 liter vízhez)

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek