You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Echinodorus 'Aquartica' - Tropica

1,990 Ft
Nettó ár: 1,567 Ft

Kinézete és formája klasszikus Echinodorus-ra utal. Kompakt 10-20cm magasságú növény, amely akár magányosan ültetve is jól mutat. Szép kerek, fényes zöld leveleket hajt optimális körülmények között. Lassú növekedésű, friss zöld levelei szép kontrasztot nyújthatnak minden akváriumban. Ezt a növényt több Echinodorus keresztezésével hozta létre Kristian Iversern segítségével az 'Aquartica' cég.
Tartás: Könnyű
Típus: Előtér-közép növény
Eredet: Termesztett
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 10-20cm
Fény igény: Közepes
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek