You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Cryptocoryne parva - Tropica

2,640 Ft Nettó ár: 2,079 Ft

Itt a Cryptocorine fajták egyik legkisebb tagja. A levél szerkezete és formája később sem fog változni. Ez egyike azon kevés fajnak, melynek a levél szerkezete jelentősen nem változik. Az alak és a forma a termesztési feltételektől függ. Több fényre van szüksége, mint a többi Cryptocoryne fajnak, ezért se ültessük árnyékos helyre. A töveket érdemes néhány cm-re egymástól ültetni, ami pár hónap alatt összefüggő bokrot fog alkotni. 

tartás: Közepes

Típus: Előtér növény
Eredet: Ázsia
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 3-10cm
Fény igény: Közepes
Co2 igény: Közepes

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek