You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Bioactive IF 400 + 5W UV

42,650 Ft Nettó ár: 33,583 Ft

Egy sokoldalú belső szűrő UV szűrővel 400 literes akváriumokig.

A sera IF 400-as egy sokoldalú belső szűrő felszín leszívóval vagy átállítható, hogy a szűrő oldalán szívja be a vizet. A szűrőtestben egy állítható Sera FP 750-es szivattyú kapott helyet UV szűrő egységgel mely az algák és paraziták szaporodásában nyújt segítséget. A szűrőben 6 kosár található melyet könnyen lehet mozgatni és szűrőanyaggal feltölteni. A víz a szűrőben átmegy a biológiai szűrőn és az UV szűrőn is mielőtt elhagyva a szűrőt a kivezető pipán távozik vissza az akváriumba. A kosarak számát igényünkhöz pakolhatjuk, akár kosár nélkül is működtethetjük a szűrőt különféle szűrőanyagokkal. A szűrőt kis mérete miatt nem igényel sok helyet és könnyen elhelyezhető az akvárium belső falára. Az akvárium lévő élővilág számától függően 400 literig alkalmazható.

Tartozékok:

  • Sera FP 750 szivattyú
  • Sera UV-C System 5w-os sterilizátor
  • 6 szűrőkosár
  • Sera siporax szűrőanyag
  • Optimális vízáramlás a szűrőn keresztül
  • Állítható Y elágazású kifolyó

Méretei:

  • (szélesség x magasság x mélység) 22 x 30 x 11 cm

Az árral és a szállítással kapcsolatban kérjük e-mail-ben érdeklődjön!


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek