You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AquaLIne RO Aktívszén előszűrő GAC

1,925 Ft
Nettó ár: 1,516 Ft
  • Gyártó: TF

Álló vízadagoló automaták Szemcsés aktívszén előszűrője.

Eltávolítja azokat az anyagokat, amelyek a víz kellemetlen szagát és ízét okozzák.

NSF tanúsítvánnyal rendelkező aktív szénszűrő. Kiszűri a vízből a klórt, trihalometánokat, valamint a különböző szerves anyagokat.

Szűrőközeg:kókuszhéjból előállított szemcsés aktívszén.
Mérete:Szélesség: 2.5', Hossz: 11.'
Kapacitása:1 év/8300 l
Maximális átfolyási sebessége:1.9 l/perc
Minimális hőmérséklet: -4 0C
Maximális hőmérséklet: 38 0C
Maximális víznyomás:

8.6 bar

Az előszűrő több fajtájú csatlakozóval ellátott RO készülékhez kompatibilis. Ezért vásárláskor érdeklődjön a csatlakozó típusáról és jelezze számunkra, hogy milyen csatlakozóval ellátott készülékhez szeretnén venni az előszűrőt.
A csatlakozókat külön lehet megvásárolni az előszűrőhöz, de a menetes csatlakozók a régi előszűrőről átszerelhetőek az új előszűrőbe egy kis teflonszalag segítségével!  

Előszűrő csatlakozó típusai:

- AquaLine RO előszűrő "TF 01"
- AquaLine RO előszűrő "TF 02"
- AquaLine RO előszűrő "TF 02"

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!
Az előszűrőkbe a csatlakozókat körültekintéssel, óvatosan tekerje be elkerülve, hogy a menet 'félrekapjon'. A túl sok teflonszalag eredményezhet méretbeli különbséget. Ha nem jártas ennek a szerelésében, akkor kérje szakember segítségét, vagy eleve csatlakozókkal rendelje meg az előszűrőt. Ha az előszűrő menetes része mégis megsérült, akkor nem áll módunkban kicserélni a sérült terméket!


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek