You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Marsilea Angustifolia - TF Steril

1,430 Ft Nettó ár: 1,126 Ft

Marsilea angustifolia egy újdonság az előtéri növény között. Apróbb mint a Hirsuta és sokkal tömöttebb végeredményt kapunk.
Marsilea angustifolia egy erős levél szerkezetű előtér növény Ausztráliából. A beültetést követően alakulhatnak ki különböző típusú levelek. Alkalmanként alacsony forma egyszeres levelek fejlődnek, mint egy nagy Glossostigma, vagy alternatív módon fejlődhet két, három vagy négy-karéjos levelek is változó magasságban (1-5 cm), attól függően, hogy milyen feltételek biztosítunk. 
Dobozos növényeink laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A dobozokban nevelt steril növények néhány hétig maradhatnak, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.
A TF Steril növények tökéletesen tápozhatóak a TF Planter tápsóval, amit szépen meg is hálál. 
TF termékcsalád folyamatos bővülésének köszönhetően már steril növények is elérhetőek a webshopunkban. A rendelhető steril növények száma folyamatosan növekszik.

Tartás: Közepes
Típus: Aljzat növény
Eredet: Ausztrália
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 3-10cm
Fény igény: Közepes
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek