You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL AquaBasis plus-Növény táptalaj

2,695 Ft Nettó ár: 2,122 Ft
  • Gyártó: JBL

Kiegészítő lehetőségek

Az optimális növekedéshez tartalmaz minden tápanyagot és nyomelemet. 
- hosszútávú növekedést biztosít
- helyes használat esetén nem változtatja a víz paramétereit
- megakadályozza a nem kívánt algásodást, mivel a gyors növény növekedést elősegíti.

Nagyon sok növény igényel a talaj alá úgynevezett Substrate-t /növény táptalajt/ a még intenzívebb növekedés érdekében. Ezt a táptalajt 3-4cm vastagon be kell teríteni aljzattal. A táblázat segítségével meg tudjuk határozni a kívánt mennyiséget. 
A táptalaj megfelelő nyomelemeket tartalmaz ültetéskor a növények gyökeresítéséhez. 
A korrekt használat alkalmazásakor nem változnak a víz kémiai értékei. 
Ajánlott 25%-os vízfrissítés minden második héten. 
AquaBasis Plus: számos módon segíti elő a növények gyökérzetének növekedését: A válogatott természetes tőzegek enyhén savas közeget teremtenek, és a tápanyagokat a növények számára felvehetővé teszik. A különleges agyag-granulátum tápanyag-depóként működik: hiány esetén tápanyagot bocsát ki, többlet esetén pedig megköt. Az ásványi hordozóanyag megbízható nyomelem-ellátást biztosít. A vas kifejezetten a növények gyökereinek számára előkészített granulátum-formában. Erősen porózus ásványi granulátum a talajlakó baktériumok lehető legoptimálisabb megtelepedése érdekében. 
Használat: 
- a 2,5 literes zacskó tartalma egy kb. 60 cm hosszú akvárium berendezéséhez elegendő. Nagyobb akváriumokhoz többet használjunk. Az akvárium fenekén egy kb. 2 cm magas, egyenletes réteget alakítsunk ki.

- az 5 literes zacskó pedig egy kb. 80-100 cm-eshez. Nagyobb akváriumokhoz többet használjunk. Az akvárium fenekén egy kb. 2 cm magas, egyenletes réteget alakítsunk ki. 

Erre kerüljön a kb. 3-4 cm magas, 2-3 mm nagyságú szemcsékből álló sóderréteg. A víz feltöltésekor lapos tányért, üveglapot vagy más lapos tárgyat helyezzünk a víz útjába, hogy ne keveredjen fel az elkészített talaj. Végül ültessük be a növényeket.  

Kiszerelés:

- 2500ml

- 5000ml


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek