You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Easy Life Kalium - Potassium

2,090 Ft
Nettó ár: 1,646 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Az Easy-Life Kalium / Potassium egy koncentrált kálium forrás. A kálium rendkívül fontos a növények növekedéséhez. A sok növényes, erős megvilágítású akváriumokra még jobban érvényes, ahol a nem elégséges kálium a növekedést visszavetheti. Ezen kivűl a Kalium / Potassium elősegíti az ásványi anyagok és nyomelemek megfelelő feldolgozását és szállítását a növényekben. Az Easy Life Kalium / Potassium egy esszenciális makro tápanyag akváriumi növényekhez, ami legalább annyira fontos mint például a vas. Lágy vizes akváriumokban gyakran fordul elő a kálium hiány. A legtöbb esetben könnyen összekeverhető a vashiánnyal, de a kálium hiány esetén az egész levél sárga, halvány színű már már fehér. Vashiány esetén zöld levelekkel is találkozhatunk.
Használjuk a kálium tápozást meglévő növénytápunk mellé kiegészítő tápnak, vagy kombinálva vas pótlására alkalmas termékkel Ferro.
A legjobb eredményt akkor érjük el, ha a kálium növénytápot vassal együtt használjuk, így megelőzzük a tápanyaghiányt és mindkét összetevőből elégséges lesz az akvárium vizében.

Nitrát és foszfát mentes.

Adagolás:

- ajánlott erősen telepített akváriumok esetén, vagy lágy vizes akváriumoknál hetente használni a Káliumot

- normál adagolás: 10 ml / 100 liter víz

- 10 ml / 100 literenként 4 ppm = 4 mg/literrel emeli a kálium koncentrációt a vízben.

Kiszerelés:

- 250ml

- 500ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek