You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Murdannia keisak - Tropica

1,990 Ft Nettó ár: 1,567 Ft

Ez a 'bambusz' megjelenésű növény nem fű féle. Ez a növény főleg Ázsia rizsföldjein növekszik. A növekedése főleg egyenes, de készségesen elágazik a vágások mentén. Világoszöld levelei 1cm szélesek és 3-5cm hosszúságúak. Intenzív világítás és CO2 adagolás esetén elérhetünk pirosas hatást. Ahhoz, hogy fent tartsuk változatos, szép formáját mindig vágnunk kel és a levágott részeket ültessük vissza.
Tartás: Könnyű
Típus: Stem növény
Eredet: Ázsia
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 5-20cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek