You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Eriocaulon cinereum - Tropica steril

1,990 Ft Nettó ár: 1,567 Ft

Eriocaulon cinereum jobban kedveli a lágyabb vizet. A növény a teljes pompáját lágy vagy közepesen kemény vízben mutatja meg. Ez egy meglehetősen kicsi, nagyon keskeny levelű sűrű bokor szerűen növekvő növény. Erős világítást és CO2 adagolást igényel. Optimális körülmények között könnyen virágba borul. 

Dobozos növényeink laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A dobozokban nevelt steril növények néhány hétig maradhatnak, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.
Tartása: Nehéz 
Eredet: Több kontinensen is megtalálható
Növekedési ütem: Lassú
Magasság: 3-10cm
Fény igény: Magas
CO2 igény: Magas 
Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.