You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Cichlid Green XL

8,755 Ft Nettó ár: 6,894 Ft

Kiegészítő lehetőségek

sera Cichlid Green XL vágott étel, amely gondosan előállított granulátumból áll, nagyobb cichlidák és más nagy halak számára, amelyek főleg növényeket és periphytont fogyasztanak.
A Spirulina algák (10%) és egyéb gyógynövény-összetevők, például a spenót nagymértékben elősegíti az optimális színeződést. Az egészséges emésztést és az általános fejlődést a karotinoidok, ásványi anyagok, nyomelemek és ballasztanyagok segítik. Az úszó granulátumok sokáig megőrzik alakjukat, és nem szennyezik a vizet.

Kiszerelés:

- 1000ml

- 10000ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek