You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Aqualine TF CO2 Professional Dual System 2kg

0 Ft
Nettó ár: 0 Ft
  • Gyártó: TF

Aqualine TF CO2 Professional Dual System 2kg kedvező árú megoldást kínál a CO2-ellátásra. A precíziós CO2 reduktor és a profeszionális tűszelep minden igényt kielégít.

A készlet tartalma: 
• CO2-gázpalack külső szeleppel 2kg. Biztonságos, kiváló minőségű, nagy szilárdságú acélból. TÜV ellenőrzött. Túlnyomás-biztosítással, kívül elhelyezkedő szeleppel, állítókerékkel és kupakkal. 
• CO2-nyomáscsökkentő külső szelepes CO2-gázpalackhoz. Precíziós nyomáscsökkentő kiváló minőségű, masszív, erős kivitel, beépített tűszeleppel és működési nyomás manométerrel. Csökkenti a palackban levő nyomást kb. 50 bar-ról 0,5-1 bar-ra. A reduktor két nyomásmérő órát tartalmaz.
• Ista WaterPlnat CO2 diffuzor 2db tapadókorong. A CO2-gáz a reaktoron keresztül 100%-ban feloldásra kerül az akvárium vizében. Nincs CO2-veszteség.
• Beépített biztonsági visszafolyásgátló-szelep megakadályozza, hogy az akvárium vize visszafolyhasson a CO2-palackba.
• CO2-tömlő 1.5m, CO2-álló anyagból.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek