You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

TF Nitrat 500ml

2,650 Ft
Nettó ár: 2,087 Ft
  • Gyártó: TF

Megérkezett a TF legújabb tagja! 

Ez a tápsó ÁR/ÉRTÉK/MINŐSÉG tekintetében verhetetlen.
Az adalékok és kellátok tekintetében mindig lehet tökéletesebbet alkotni. A TF Macro ezért is a forgalomban lévő legmodernebb kellátokat és alkotó elmeket tartalmazza. 
A forgalmazást nagyon komoly tesztelés előzte meg. 
A TF Planter és a TF Macro segítségével az Aquatic Gardeners Association 2014 /AGA/ 2014 Aquascaping Contest 120L 200L kategóriájában az 1. helyezést hoztuk el Magyarországon elsőkéntmajd 2016-ban a "'Holland akvárium" kategóriában is az 1. helyezést nyertük el!
A pontos mennyiség alkalmazásával gyakorlatilag elkerülhető a növények tápanyaghiány tünetei és az ezzel kapcsolatos algásodás.

Az akváriumban tartott növények és levélzetük egészséges fejlődéséhez az egyik nélkülözhetetlen macro elemek egyike a nitrát. Sok fénnyel a növényeknek több tápanyagra van szükségük, mert erős megvilágítás esetén a növények anyagcseréje felgyorsul és a tápanyagkészletet gyorsan felélik. Ha bármilyen összetevő valamilyen oknál fogva hiányzik, akkor a növekedés leállása, valamint algásodás következik be. A gyorsan fejlődő növények pl. Limnophilla több nitrátot és foszfátot képes felvenni, mint a lassabban fejlődő fajok. A nitrát nem mérgező, még viszonylag nagy koncentrációban sem. A legtöbb akváriumban tartott élő szervezet számára a max. 10 mg/l érték elfogadhatónak tekinthető és nem indokolt túllépni.

Egyes esetekben kiegészítő nitrát adagolásra lehet szüksége az akváriumi növényeknek, ekkor kezdjünk adagolni AquaLine TF Nitrat-ot.
Tárolás: Napfénytől óvott helyen, szoba hőmérsékleten!

Adagolás:
Napi 1ml 50liter akvárium vizéhez a kívánt nitrát tartalom eléréséig. 
A megfelelő érték a 3 - 10 mg/l nitrát tartományban van.
Ennél magasabb értékre ritkán van szükség, és általában csak az algásodást segíti elő feleslegesen.

Kiszerelés: 500ml 

A termék gyerek záras kupakkal kerül forgalomba és ezáltal a szállítása biztonságosabb és cseppmentes.
Az adagolófej külön megvásárolható.

Összetétel: nitrát, kálium, magnézium
Kizárólag akváriumi használatra!

Gyártja és forgalmazza:
Veréb és Kató Kft
4024 Debrecen Piac u.38
www.tropicalfish.hu

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

TF Nitrat

Nitrat ist eines der unverzichtbaren Makro-Elemente für die gesunde Entwicklung von Pflanzen und Blättern im Aquarium. Bei der schnellen wachsenden Pflanzen kann Limnophilla beispielsweise mehr Nitrate und Phosphate aufnehmen als langsam wachsende Arten. Nitrat ist selbst bei relativ hohen Konzentrationen nicht toxisch. Für die meisten lebenden Organismen in Aquarien gilt ein Maximalwert von 10 mg / l als akzeptabel und sollte nicht überschritten werden.

Dosierung:

Täglich ml / 50 Liter Aquarienwasser, um den gewünschten Nitratgehalt zu erreichen. Der geeignete Wert liegt im Bereich von 3-10 mg / l Nitrat. Der mehr Nitratgehalt begünstigt das Algenwachstum.

Zutaten:

Nitrat, Kalium, Magnesium.

Nur zur Verwendung im Aquarium.

Lagerung:

Bei Raumtemperatur vor Sonnenlicht geschützt

Haltoxikologische Untersuchung:

Dil.TLm MSZ 22902-3: 1900

LC50 96h% 22902-3: 1900

Produziert und vertreibt:

Veréb und Kató Kft

4024 Debrecen Market u. 38

www.tropicalfish.com


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek