You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL PO4 Phosphate Teszt

5,390 Ft
Nettó ár: 4,244 Ft
  • Gyártó: JBL

Gyors teszt az édesvízi / tengeri vízi akváriumok és a tavak foszfáttartalmának meghatározására.

Az optimális foszfátérték meghatározása az ideális növénynövekedés, illetve az édesvízi és tengeri vízben okozott algák lehetséges okainak meghatározása érdekében.
Használat: új édesvízi akvárium felállításakor: hetente egyszer. Alga problémákkal és a csapvíz ellenőrzésével.
A csomag tartalma: 1 PO4 foszfát teszt. 
Tartalom kb. 50 mérésre. 
Tartalmazza. 2 reagens, 2 üveg injekciós üveg, csavaros kupakkal, fecskendővel, adagolókanál, komparátor blokk és színskála.

A megfelelő vízértékek a halállománytól és az akváriumban / tóban lévő növényektől függenek. Még ha a víz tisztán látszik, szennyezett lehet. A rossz értékek esetén az akváriumban / tavakban a betegségek vagy algák jelennek meg. Az egészséges akvárium / tó fenntartásához a természethez közeli feltételek mellett fontos a vízértékek rendszeres ellenőrzése és adaptálása. 

Egy akváriumban a foszfát egyszerűen a vízbe jut, mert a halak emésztési folyamatai, vagy az élelmiszerek formájában is megjelennek. A tavakban a foszfát elsősorban a bele hulló levelek és a pusztuló növények / algák következtében jelenik meg a vízben. Ha a körülmények kedvezőtlenek, a foszfátszintek a többszörösére is nőhetnek, így a nemkívánatos algák exponenciálisan szaporodnak, mint normál szint mellett.

Ajánlott foszfátértékek: 
Édesvízi akvárium (közösségi akvárium): 0-0,4 mg / l 
Malawi-tó / Tanganyika-tó akvárium: 0-0,4 mg / l 
Növényi akvárium kevés halakkal (aquascaping): 0,1-1,5 mg / l 
Tengeri akvárium: 0-50 mg / l 0,1 mg / l 
Tó: <0,05 mg / l. 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek