You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A..L AquaLine RO II Osmo filter visszamosató csappal +TDS mérővel- 75 gall.

24,695 Ft
Nettó ár: 19,445 Ft
  • Gyártó: TF

Az AquaLine család legújabb típusa, amely visszamosó csappal van ellátva.
 A visszamosatással növelhetjük a membrán élettartamát!
Állandó használat mellett heti 1/2 óra visszamosatás elegendő a membrán élettartamának növeléséhez.
A kiváló gyártói kapcsolatunknak köszönhetően egy kiváló ár/érték arányú  RO filter került közelebb az akvaristákhoz. Törekedtünk a magas minőség szem előtt tartása mellett  egy nagyon alacsony árat is tartani.
A fordított ozmózisos berendezések szinte elengedhetetlenek minden igényes mai akvarista számára, akik az akvarisztikában a csapvízen túlra is tekintenek, valamint a ma oly népszerű növényes akváriumokhoz, melyeknek nélkülözhetetlen kelléke lehet. 
Ez a belépő szintű modell leginkább kis akváriumokhoz és paludáriumokhoz, trópusi növények gondozásához használt lágy víz előállítására kiválóan alkalmas.
Ez az egység egy 75 gallon/nap-os membránnal rendelkezik, amihez egy 5 mikronos üledékszűrőn és egy kiváló minőségű aktív szenes előszűrőn keresztül jut el a bemenő víz. /normál 4 Bar-os víznyomás mellett/!

Az  AquaLine RO II Osmo filter visszamosató csappal +TDS mérővel- 75 gall készülék két gyártótól is érkezik folyamatosan, így kinézetben eltérhet a képen látottaktól, de a minősége és paramétere mindkettőnek ugyanaz.

Az AquaLine Pro 54 TDS/T digitális mérő műszert egyszerűen használhatja a víz oldott /ásványi/ anyag és a hőmérséklet mérésére. A készülék segítségével pontosan megállapíthatjuk a víz vezetőképességét. A készülék használatával ellenőrizhetjük az RO Osmo berendezésünk hatékonyságát is.
A készülék gyárilag kalibrált. A működéséhez szükséges elemeket tartalmazza. 


TDS = Total Dissolved Solids

Alkalmazási területek: 

- Vizek oldott (ásványi) anyag tartalmának, azaz folyadék TDS mérése.
A víz természetes körforgásának útján sok szennyező anyaggal érintkezik, kioldva belőlük ásványokat, sókat, fémeket /szikesség/.

- Akvárium vizének ellenőrzése. Tápsók, adalékok, eleség, stb folyamatosan változtatják az oldott anyag mennyiségét az akváriumunkban.

A csapvíz oldott anyag tartalma általában: 100-700 ppm
Az ásványvizek oldott anyag tartalma fajtától függően: 200-2.000 ppm
A RO (fordított ozmózis) víztisztító által tisztított víz oldott anyag tartalma az eredeti nyers víz oldott anyag tartalmától függően: 1-70 ppm.

A készülék használata:
 
1. Nyomjuk be a készüléken látható On/Off gombot. /A készülék bekapcsol/
2. Helyezzük a készülék alsó részét a mérni kívánt vízbe
3. Olvassuk le az értéket. 
4. Az On/Off gomb megnyomásával kikapcsolhatjuk a TDS mérőt. 
5. A HOLD gomb megnyomásával a kiírt értéket rögzíthetjük. 
6. A TEMP gomb megnyomásával a hőmérsékletet tudjuk mérni

A "Felhasználói kézikönyv" csak a "Dokumentáció" fülre kattintva elérhető pc-n, tablet-en és mobilon is.

Párhuzamos ülepítő szűrő, mely kiszűri az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket (homok, rozsda, iszap, stb.)
Aktív szénszűrő: megköti a klór részecskéket és klórszármazékokat, kellemessé téve ezzel a víz ízét és illatát és egyben védi  a Ro membránt. 
Időszakos cseréje javasolt!

Membránszűrő (75 GPD), a készülék lelke. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 90-99%os biztonsággal távolít el.
A szett tartalmaz minden egységet a pontos beszereléshez.
Egyedi igényeknek is össze tudunk állítani RO készülékeket, de ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! 

Ha a készülék beüzemelésével kapcsolatban járatlan, akkor bízzon meg ezzel egy víz technikai berendezések szerelésében jártas személyt! 
Reklamációt a készülékkel kapcsolatban úgy tudunk elfogadni, hogy a beépítést kizárólag az RO víztisztító berendezést  erre akreditált szakember, illetve vállalkozás végzi és ezt számlával igazolja!
A teflonszalag nem része a szettnek!

A termék bontott dobozban , folpackkal szorosan betekerve érkezik. Előzetesen tesztelt . A szállítási sérülés miatt pluszban védett a csatlakozók sérülése végett.
Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek