You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Rotala wallichi - TF steril

1,285 Ft 1,430 Ft Nettó ár: 1,012 Ft

A TF steril növények ismét bővültek egy gyönyörű növénnyel.
A Rotala wallichi egy nagyon igényes növény, mely jó fényviszonyok mellet lilás-vöröses hajtáscsúcsokat növeszt. A legdekoratívabb hatást nagy számban egymás mellé ültetve érhetünk el. Enyhén lágy, savas vizet kedvel és a CO2 is nagyon fontos az optimális növekedéséhez.

Dobozos növényeink laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A dobozokban nevelt steril növények néhány hétig maradhatnak, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.
Tartás: Nehéz
Típus: Stem növény
Eredet: Ázsia
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 10-30+cm
Fény igény: Magas
Co2 igény: Magas

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

Kapcsolódó termékek