You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

JBL LED Solar Control WiFi /vezérlő/

59,990 Ft Nettó ár: 47,236 Ft
  • Gyártó: JBL

A JBL LED Solar Control WiFi vezérlő segítségével egyszerre, vagy külön-külön tudja vezérelni a JBL LED SOLAR NATUR-t és a JBL LED SOLAR EFFECT-et.
A mobiltelefonról ellenőrizze a világításának adatait, hatásait, zivatarokat, napkeltét és napnyugtát egyaránt.
Egyszerű működés:
- cserélje ki a meglévő IR vevőt a JBL LED CONTROL elemre, és állítsa be a kívánt effektusokat az applikáción keresztül.
5 program áll rendelkezésre + kiegészítő program kézi bevitelhez (biotóp Dél-Amerika és Afrika, 'akvakertész', aranyhal, vagy közösségi akvárium.
A biotóp adatai tartalmazzák a száraz és esős évszakokat, a felhőtakarót, a zivatarokat, valamint a napkeltét és a naplementét.
Tartalma:
- vezérlőegység a JBL LED SOLAR rendszerbe történő behelyezéshez 2 lámpánál
-  ingyenes App letöltési lehetőség

A JBL LED SOLAR NATUR távvezérlőjével lehetősége van fokozatosan tompítani a fényt, és három színhőmérséklet közül választhat.
Amint kiegészíti a JBL LED SOLAR NATUR-t (ideális esetben a JBL LED SOLAR EFFECT-rel) a JBL LED SOLAR CONTROL-val, a vezérlés új világa nyílik meg Önnek:
A JBL LED SOLAR CONTROL segítségével a Pantanal-tól (Brazília délnyugati része) kaphat biotóp-adatokat, vagy a kelet-afrikai tavak régiójából (Malawi-Tanganjika). A LED-ek ezután az évszak függvényében szimulálják az éghajlatot (beleértve a száraz és esős évszakokat, zivatarokat és felhőket).
Egy aranyhalas akváriumban a világítás különösen hangsúlyozza a gyönyörű színeket, és egy közösségi akváriumban világítást kell beállítani, amely egy trópusi napot imitál 10 órás napsütésben. A zivatarokat és a felhőket véletlenszerű generálhatja.
Az erősen ültetett akváriumok barátainak (aquascaping) egy fényprogram van, amely hasonló a nyilvános akváriumok programjához, de nagyobb fényintenzitással.
Az akklimatizációs módot az egyes programok elején választhatjuk meg, amely megkönnyíti a növények és halak számára, hogy minden probléma nélkül beállítsák az előző fénycsövekkel történő világítást a LED sokkal erősebb fényére. Természetesen minden program megválasztható akklimatizáció nélkül is.
A saját világítási helyzeteket manuális módban is beállíthatja.
Az összes említett programhoz 2 típusú LED-izzó áll rendelkezésre: 1.) JBL LED SOLAR NATUR és 2.) JBL LED SOLAR EFFECT. Ha csak a JBL LED SOLAR NATUR-t a JBL LED SOLAR EFFECT nélkül használja a JBL LED SOLAR CONTROL-val, akkor minden olyan funkciót elérhet, mint zivatar, felhők és napkelte vagy napnyugta, de színes hatások nélkül!

Garancia: 2 (+2 év a termék regisztrálásakor)

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek