You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Limnophila sp vietnam - A.A. steril

1,630 Ft Nettó ár: 1,283 Ft

Az egyik legszebb és legkeresettebb akvárium növény.
A növény kicsi formája - ideális nano akváriumokhoz és nagyobb tartályokban. Akvárium ritkaság! Erősebb fény esetén a Limnophila sp. Mini Vietnam alig várja, hogy az akvárium alján feküdjön. Kis, 1–1,5 cm hosszú levelei még enyhén piros színűek is lehetnek. Nagyon jól tolerálja a metszést. Élénk halványzöld színük és lenyűgöző, finoman vágott víz alatti levelek miatt akváriumnövényként ismertek el. Az akvárium-termesztés során nem tolerálják a túl sok vízmozgást, valamint az iszap és alga lerakódását a leveleken. Paludáriumok Wabikusák ideális növénye . A limnophila szaporítása nagyobb gondot igényel, mint más hosszú szárú növényeknél az megszokott. A legjobb, ha időnként fiatal növényekkel újraültetjük őket. Szárakkal is szaporítható, . Ha a hajtást gyökerek nélkül osztjuk meg, akkor azt borotvapengével kell vágni, hogy ne összeomoljon.

A növény halványzöld és keskeny hosszú levelekkel rendelkezik. Jó megvilágítás mellett hajlandó alacsonyan futni.

Vegye ki a növényt a pohárból, és alaposan öblítse le folyó vízzel. Ezután ossza szét kis (1-2 cm-es) csomókba és kis távolságra szakítsa meg. Ahogy növekszik, homogén nagy növények csoportját hozza létre.
Steril tenyésztésből származó növény - csigák, paraziták és algák mentes. Kiváló minőségű folyékony gél tápanyagként lett felhasználva, amelynek köszönhetően gyorsan felveszi az akváriumba.

Tartás: Könnyű
Típus: Stem növény
Eredet: Ázsia
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 15 cm
Fény igény: Közepes


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek