You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Didiplis diandra - A.A. steril

1,630 Ft Nettó ár: 1,283 Ft

A Didiplis diandra egy nagyon finom és dekoratív növény, a két sorban elrendezett váltakozó levelekkel rendkívül csodálatos akvárium dekoráció. Északkelet-Amerikában a folyók és tavak partján nő . Ez a növény nem olyan, mint bármely más akváriumnövény, ezért nagy kontrasztot mutat. Különösen dekoratív hatás érhető el, ha 3-5 hajtásból álló csoportokban ültetik, az akvárium hátulján vagy a közepén. Másrészt nem szabad túl közel egymáshoz ültetni, mert az alsó levelek fényhiány miatt elhalnak . A növény az akváriumban eléri a 10–15 cm magasságot . Ha a Didiplis diandrának elegendő fény van, ha a levélhegyek pirosra válnak. Szereti a termékeny talajt. A lágy és savas víz szükséges feltételek a teljes színpaletta és a gyors növekedés eléréséhez.

Tartása: Nehéz 
Típus: Stem növény
Eredet: Észak Amerika
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 10-20cm
Fény igény: Közepes


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek