You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA SUBSTRATE II + 5,4 KG (Barna) - Általános aljzat

0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Leírás:
Aktív táptalaj akváriumokhoz, 25% -kal hosszabb aktivitással, lágyvízi biotópokhoz és növényi akváriumokhoz.

Az Aqua Substrate II + egy továbbfejlesztett új generációs termék , amelyet kifejezetten a keményebb vízhez terveztek, amely leggyakoribb Európában (a pH-puffer erősebb korrekciója). Ezen felül, az innovatív technológiának köszönhetően 25% -kal hosszabb ideig tartja a növények aktivitását és tápanyag felvételét. A termék fekete és sötétbarna színben kapható, 5,4 kg-os zsákokban csomagolva. 
Az 5,4 kg-os Aqua Substrate II + tasak megfelelő mennyiségű substrátot tartalmaz kb. 40 liter akváriumhoz. Az újonnan felállított akváriumban az alsó felületet körülbelül 5-6 cm-es Aqua Substrate II réteggel kell borítani.

Az egyedülálló AquaSubstrate technológia biztosítja a víz tisztaságát a zavarosság és elszíneződés elnyelésével. Az AquaSubstrate csökkenti a vízkeménységet és korrigálja a pH-puffert, beállítva annak értékét a trópusi lágyvízi biotópokból származó növények és állatok számára ideális tartományban (6,5-7,0).

Kiszerelés: 5.4kg

Az AquaSubstrate II + főbb jellemzői a következők:

Tartós műtrágyázás : Az AquaSubstrate lassan felszabaduló műtrágyát tartalmaz a tartós növények számára.

- Víztisztítás : Az AquaSubstrate helyreállítja a víz átlátszóságát, eltávolítja a színeket és a zavarosságot, amelyet például az akvárium belső fa dekorációs elemei okoznak.

- Stabilizálja a víz pH-ját : Az AquaSubstrate lágyítja a vizet a legtöbb akváriumban termesztett növény és hal természetes területeinek megfelelő szintjére. Stabilizálja a pH puffert.

- A  gyökerek egészségéért : az AquaSubstrate porózus szerkezete garantálja a természetes baktériumflóra fejlődését, és kiválóan alkalmas a növényi gyökerek egészséges növekedésére és táplálására.

- Az AquaSubstrate természetes megjelenése tökéletesen illeszkedik a növényi akváriumok elrendezéséhez.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek