You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

SHRIMP SAND 1,8 KG POWDER (barna) - Garnéla talaj

0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

Leírás:
Speciális substrate az akváriumokhoz, alacsony granulátumú garnélarákkal, nano tartályokhoz és az előtér kicsi, finom növényeihez.

A ShrimpSand POWDER egy tudományosan kifejlesztett közeg. A természetes vulkanikus talaj alapján készült. Szintereitve más szükséges anyagokkal és lúgos elemekkel, porózus, lágy szerkezetet hoz létre, ideális a természetes baktériumflóra fejlődéséhez. Az egyedi ShrimpSand technológia megvédi a garnélarák egészségét, megfelelő fejlődését és biztonságát. Ez az ammónia és a szennyeződések abszorpciójával történik. Ezenkívül tisztítja a vizet azáltal, hogy elnyeli a zavarosságát és elszíneződését. A ShrimpSand korrigálja a felhasznált víz keménységét, és beállítja a pH-puffert, stabilizálva annak értékét a garnélarák ideális 6,5-es pH-szintjén. A POWDER egy alacsony szemcsés hordozó a nano tartályokhoz és az előtérhez.

Kiszerelés: 1.8kg

A Shrimp Sand tulajdonságai:

Biztonság : nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik, hogy eltávolítsa a szennyező anyagokat, beleértve az ammóniát is a vízből.

Víztisztítás : helyreállítja a víz tisztaságát, eltávolítja a színeket és a zavarosságot, amelyet például az akvárium belső fa dekorációs elemei okoznak.

Stabilizálja a víz pH-ját : lágyítja a vizet a legtöbb rákfaj természetes területeinek megfelelő szintre. Stabilizálja a pH puffert.

Természetes baktériumflóra: a ShrimSand porózus szerkezete garantálja a természetes baktériumflóra fejlődését, amely az akvárium megfelelő működéséhez és a garnélarák jó állapotához szükséges.

Természetes megjelenés: jól illeszkedik az akvárium elrendezéséhez, harmonizálva a garnélarákkal.

Használat:

A ShrimpSand akváriumot úgy töltsük meg , hogy legalább 4-6 cm réteg alakuljon ki, töltse fel az akváriumot vízzel kapacitásának kb. 80% -áig. 
Óvatosan töltse fel az akváriumot vízzel, ügyelve arra, hogy ne irányítsa a vízsugarat közvetlenül a földre. Körülbelül 6-10 óra elteltével a víznek meg kell kapnia a várt paramétereket.

Figyelem:

Használat előtt ne öblítse le a ShrimpSand-ot , vagy irányítsa a vízsugarat közvetlenül a ShrimpSand-re, miközben az akváriumot vízzel tölti meg, hogy ne rongálja a szemcsék szerkezetét.
Figyeljen arra, hogy ne engedjen túl sok garnélát az akváriumba, és ne táplálja túl.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek