You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA SUBSTRATE PRO 6 liter (fekete) - Általános aljzat

0 Ft
Nettó ár: 0 Ft

A  természetben a vízi növények megfelelő táplálkozását az ásványi anyagok és tápanyagok folyamatos ellátása biztosítja a folyó vagy a tó fenekéről, ahonnan a növények a gyökérzetén keresztül az élethez és a megfelelő fejlődéshez szükséges anyagokat vesznek fel. Az AquaSubstrate egy tudományosan kifejlesztett talaj, amelyet természetes vulkáni talaj alapján hoztak létre. Más szükséges anyagokkal és tápanyagokkal összekeverve porózus, lágy szerkezetet hoz létre, ideális a természetes baktériumflóra kialakulásához és a növényi gyökerek megfelelő táplálásához. Az egyedülálló AquaSubstrate technológia biztosítja a víz tisztaságát a zavarosság és elszíneződés elnyelésével. Az AquaSubstrate a víz keménységének csökkentésével korrigálja a pH-puffert, stabilizálva annak értékét, ideális tartományban a növények és állatok számára a trópusi lágyvízi biotópokból, körülbelül 6,5-7,0. Az AquaSubstrate PRO a legújabb generáció továbbfejlesztett, fekete színű, természetes színű terméke, amelyet kifejezetten a keményebb vízhez tervezték (a pH-puffer erősebb korrekciója). Ezen felül az innovatív technológiának köszönhetően a granulátumok és megerősített szerkezetük még nagyobb porozitása 50% -kal hosszabb működést, a víz tisztítását és kezelését, valamint a növények táplálkozását garantálja.

Az AquaSubstrate PRO jellemzői:

Hosszú távú fenntarthatóság és lassan felszabaduló műtrágyát tartalmaz a tartós növények számára.

- Víztisztítás: Visszaállítja a víz tisztaságát, eltávolítja a színeket és a opálosságot, amelyeket például az akvárium belső fa dekorációs elemei okoznak.

Stabilizálja a víz pH-ját: Lágyítja a vizet olyan szintre, amely megfelel az akváriumunkban termesztett növények és halak többségének természetes területeinek. Stabilizálja a pH puffert.

A gyökerek egészsége: az AquaSubstrate rendkívül porózus felépítése garantálja a természetes baktériumflóra fejlődését, és kiválóan alkalmas a növényi gyökerek egészséges növekedésére és táplálkozására.

- Természetes megjelenés: jól illeszkedik a dekoratív akváriumok elrendezéséhez.

-Tartósság: a porózus granulátumok hosszú távú tartósságot és hatékonyságot garantálnak.

Kiszerelés: 6 liter

Használat: 

-Az AquaSubstrate PRO zsák(6 l = 12 lbs) olyan mennyiségű substrátot tartalmaz, amely alkalmas akvárium számára, körülbelül 40 liter (10 Gal) kapacitással.

- A termék használatra kész, nem szabad öblíteni.

- Ne keverje más gyártók aljzataival 

- Az újonnan létrehozott akváriumban az alsó felületet legalább 6 cm-es AquaSubstrate PRO réteggel kell borítani.

- Az akvárium vizét óvatosan kell önteni, ügyelve arra, hogy a vízsugarat ne irányítsa közvetlenül a talajhoz.

A növényeket óvatosan kell ültetni, gyökereiket az AquaSubstrate PRO-ba süllyedve. Növényeket is ültethet, mielőtt vizet öntetne az akváriumba. Az Aqua Art csipeszek kényelmes és pontos eszköz a növények ültetéséhez.

- Az akvárium kavicsos szűrése használható, az AquaSubstrate PRO tökéletesen alkalmas közegként az ilyen típusú szűréshez. VIGYÁZAT Öntés után a víz enyhén zavaros lehet, amely néhány óra szűrés után eltűnik.

- Vízcsere esetén a paraméterek egy idő után ismét stabilizálódnak.

- Javasoljuk, hogy hagyja az állatokat az újonnan létrehozott akváriumba a szűrők stabilizálása és biológiai érlelése után.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot.Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek