You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Eurocaulon sp. Vietnam - TF cserepes

2,800 Ft
Nettó ár: 2,205 Ft

Köznév: vietnami Eriocaulon
A vietnami Eriocaulon egy délkelet-ázsiai növény, amely vadonban növekszik stagnáló és áramló vizekben. Magas száron nő, hosszú, fehéres, tűszerű levelekkel rendelkezik. A növény számos oldalirányú hajtást is növeszt, amelyek javítják bozontos megjelenését.
Noha szép, ezt a növényt nem könnyű megnövelni. Szubsztrátra, lágy vízre, valamint nagy mennyiségű fény- és CO2-befecskendezésre van szükség.
Kiegyensúlyozott tápanyag tartalomra van szükség, beleértve a nitrátot, foszfátot, vasat és mikro tápanyagokat.
A szaporításhoz gondosan és nem gyakran kell vágni a növényt: A vietnami Eriocaulon nem reagál jól a vágásra. Általában a legjobb, ha a levágott növényt egyszerűen kicserélik az újra, és a dugványok hossza nem haladhatja meg a 2 ”-et. Összességében ez egy gyönyörű növény, tökéletes, mint zöld akcentussal rendelkező növény vagy töltőanyag a középúton vagy a háttérben, növekedési üteme és levelei miatt ideális a holland stílusú tartályokhoz.

Nem: Eriocaulon

Családnév: Eriocaulaceae

Származás: Vietnam

Magasság: 5-10cm

pH: 4,5 - 7,0

Fénymennyiség: Magas

Co2 igény: Magas

Növekedési ráta: Közepes

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek