You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Flowers'n'Loops

5,330 Ft Nettó ár: 4,197 Ft

sera Flowers'n'Loops a szárított virágok keverékéből (50%) és gondosan előállított Loops-okból (keverék) áll, a teknősök és más növényevő hüllők számára.
A virágok megfelelnek az állatok természetes táplálkozási szokásainak, illatuk, színeik, valamint kiváló tartalmuk miatt. A követelményeket optimálisan teljesíti az értékes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag keverékkel való kombináció.
Kiszerelés: 1000ml

Szárított virágok (50%): hibiszkuszvirágok, virágos virágok, kamillavirágok.

Loops (50%): kukoricakeményítő, búzaliszt, halétel, búzasikér, sörélesztő, gyógynövény, lucerna, csalán, petrezselyem, spirulina, egész tojáspor, gammarus, halolaj, tengeri alga, paprika, spenót, zöld-vörös kagyló, fokhagyma.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek