You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK CITY J300 WRGB LED világítás

34,990 Ft 39,900 Ft Nettó ár: 27,551 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.
Magas minőségű LED-ek, mart akril láb, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. A mart akril felfogatás állítható konzoljának segítségével szépen illeszkedik az akvárium szélére.
A vezérlő panelon elhelyezett kapcsolók segítségével dimmer-ni tudjuk/folyamatosan nyomva tartjuk/ a LED-eket  /100%-1%-100%/. A ki/be kapcsoló nyomógomb mellett az időzítőt találjuk /6h-8h-10h-12h/
A CNC-vel mart alumínium test tetején kivitelezett hűtőbordák tökéletes passzív hűtést biztosítanak.
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'szines' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumba, mert  ez a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. 
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 - (EPISTAR CHIPS)!
Nemcsak a növényeink lesznek színpompásak a világítás alatt, hanem a halak is gyönyörűek lesznek. 
Az AQUA CITY J300 világítás LOWTECH és HIGHTECH akváriumokhoz is remek választás, de állványa miatt WABI-KUSA tálakhoz is ideális. Természetesen igény szerint a  nagyobb fényerő érdekében többet is el lehet helyezni a világítótestből. Ilyenkor a fényvetés szöge is jobb, mivel az akváriumunkon nagyobb felületet világítunk be.
Az AQUA City WRGB LED világítás ÁR/ÉRTÉK/MINŐSÉG szempontjából ideális választás és nem össze tévesztendő a nem FULL Sepectrum LED világításokkal.
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 C

Használható WABI-KUSA tálakhoz, édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Természetesen az ár az állvánnyal együtt értendő!

Paraméterek:

- Világítás mérete: 260x100x10mm/
- Állvány mérete: 560x310x310mm
- Ajánlott akvárium: 260x350mm
- Teljesítmény: 20W / 1000lm
- Feszültség: 240V
- LED-ek száma: 49db (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 85<
- Súly: 1650g /állvánnyal együtt/
- LED élettartam: 45000/h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek