You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A.A. Plant Caps 10db -Növénytáp kapszula

1,980 Ft
Nettó ár: 1,559 Ft

Az A.A. Plant Caps - Növénytáp kapszula műtrágya a vízi növények számára, lassan felszabaduló tápanyagokat tartalmazó granulátumokkal töltött kapszulák formájában. A makrotápanyagok (nitrogén, foszfor, kálium), mikrotápanyagok és biostimulánsok teljes készlete biztosítja a gyökérzet megfelelő növekedését, valamint a növények egészséges és intenzív fejlődését. A Planta Gainer CAPS könnyen oldódó kapszuláinak köszönhetően az akvárium szubsztrátumába a növény gyökérzetéhez leginkább hozzáférhető helyen helyezhető el.

Használat:

Csipesz segítségével helyezze a kapszulát az akvárium szubsztrátumába, közvetlenül a kiválasztott növények gyökérzete alá. A termék az alkalmazás után azonnal elkezd működni. A kapszulákat 10-15 cm-es közönként kell elhelyezni, a növényi alap sűrűségétől függően. 

Adagolás 4-8 hetente, az alkalmazás sűrűségétől és a növények igényeitől függően.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek