You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A.L AquaLine RO 3.1 vízlágyító berendezés 200G - 740 liter ajándék konyhai csap és visszamosató szett

45,990 Ft
Nettó ár: 36,213 Ft
  • Gyártó: TF

Az AquaLine család újabb  termékkel bővült. 
Ez az RO készülék már 200G -740 liter/nap-os membránnal van szerelve!!!!
Az AquaLine RO 3.1 3db előszűrővel rendelkezik, így még hosszabb élettartamra számíthatunk a membrán tekintetében.
A kiváló gyártói kapcsolatunknak köszönhetően egy kiváló ár/érték arányú  RO filter került közelebb az akvaristákhoz. Törekedtünk a magas minőség szem előtt tartása mellett  egy nagyon alacsony árat is tartani.
A fordított ozmózisos berendezések szinte elengedhetetlenek minden igényes mai akvarista számára, akik az akvarisztikában a csapvízen túlra is tekintenek, valamint a ma oly népszerű növényes akváriumokhoz, melyeknek nélkülözhetetlen kelléke lehet. 
Ez a belépő szintű modell leginkább kis akváriumokhoz és paludáriumokhoz, trópusi növények gondozásához használt lágy víz előállítására kiválóan alkalmas.
Ez az egység egy 200 gallon/nap-os membránnal rendelkezik, amihez egy 5 mikronos és egy 20 mikronos üledékszűrőn és egy kiváló minőségű aktív szenes előszűrőn keresztül jut el a bemenő víz. /A készülék az optimálás teljesítményét 3.5 Bar víznyomás fölött éri el, de vízhozam függ a betáplált víz hőmérsékletétől!/

A "Felhasználói kézikönyv" a "Dokumentáció" fülre kattintva elérhető pc-n, tablet-en és mobilon is.

A készüléken az előszűrő tartályok eltérhet a fényképen látottaktól /átlátszó, vagy fehér/!

Párhuzamos ülepítő szűrő, mely kiszűri az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket (homok, rozsda, iszap, stb.) A nagyobb előszűrőknek köszönhetően hatékonyabb és hosszabb idejű működést kapunk. Ennek a poharas előszűrő elrendezésnek a másik előnye a hosszabb távú üzemeltetésben is megmutatkozik, mivel a szűrők árai kedvezőbbek, mint az egyszerűbb kiviteleknél. 

Aktív szénszűrő: megköti a klór részecskéket és klórszármazékokat, kellemessé téve ezzel a víz ízét és illatát és egyben védi  a Ro membránt.
Időszakos cseréje javasolt!
Membránszűrő (200 GPD), a készülék lelke. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 90-99.5%-os biztonsággal távolít el.
A szett tartalmaz minden egységet a pontos beszereléshez.
Egyedi igényeknek is össze tudunk állítani RO készülékeket, de ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! 

A szett tartalma:
- Membrán 200G - 740 liter/nap
- RO nagynyomású cső
- Aktívszenes előszűrő
- 5 Micron-os polopropilén előszűrő
- 20 Micron-os polopropilén előszűrő
- szennyvíz bekötő idom
- alsó szűrőtartály "szerelő kulcs"
- RO fém golyóscsap menetes és univerzális csatlakozásokkal
- RO fém bekötő idom 1/2' x 1/4' x 1/2'
-  ajándék RO konyhai csap
- ajándék visszamosató szett
 
Ha a készülék beüzemelésével kapcsolatban járatlan, akkor bízzon meg ezzel egy víz technikai berendezések szerelésében jártas személyt! 
Reklamációt a készülékkel kapcsolatban úgy tudunk elfogadni, hogy a beépítést kizárólag az RO víztisztító berendezést  erre akreditált szakember, illetve vállalkozás végzi és ezt számlával igazolja!

A teflonszalag nem része a szettnek!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek