You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Ammannia senegaliensis - HL steril

1,900 Ft
Nettó ár: 1,496 Ft
  • Gyártó: TF

Ez az Ammani Gracilis kisebb változata. Apró narancsvörös levelek, a növény a legjobban nagy, rendszeresen nyírt csomókban néz ki.
Nagy fényigényű növény. Az Ammannia senegalensis klasszikus akváriumi növény, különösen holland stílusú akváriumokban használják. A vastag szár, fehér levelek akár 50 cm-re is megnőhetnek, ami ideális háttérnövény, amely elviseli a magas hőmérsékletet, akár 32 ° C-ot is. Ha a növény nem kap elég megvilágítást, a levelek színe vörösről sötétbarnára változik, és pusztulni kezdenek. A jobb növekedés érdekében különítsen el minden szárat és növényt külön-külön.

Vegye ki a növényt a pohárból, és alaposan öblítse le folyó vízzel. Ezután ossza szét kis (1-2 cm-es) csomókba és kis távolságra szakítsa meg. Ahogy növekszik, homogén nagy növények csoportját hozza létre.
Steril tenyésztésből származó növény - csigák, paraziták és algák mentes. Kiváló minőségű folyékony gél tápanyagként lett felhasználva, amelynek köszönhetően gyorsan felveszi az akváriumba.

Tartás: Közepes
Típus: Stem növény
Eredet: Dél Amerika
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 50cm
Fény igény: Közepes, magas


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek