You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Echinodorus bolivianum quadricostatus - HL steril

1,900 Ft
Nettó ár: 1,496 Ft
  • Gyártó: HL

A Dél-Amerikából származó Echinodorus 'Quadricostatus' jellegzetes világoszöld levelei 10-15 cm hosszúak, amelyek jó kontrasztot alkotnak a sötétebb akváriumi növényekkel. A legszebb, ha csoportokba ültetjük, minden rozetta 15-20 cm széles lesz. Jó körülmények között futókat terem, amelyek elterjednek az alján. A nagyon könnyű levelek a mikroelemek hiányának jelei. Van némi zavar a növény nevében, és Echinodorus bolivianus var néven értékesítették. magdalenensis. 

Korábban Echinodorus „Quadricostatus” néven ismert.

Tartás: Könnyű
Típus: Közép-háttér növény
Eredet: Dél-Amerika
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 10 - 15cm
Fény igény: Alacsony
Co2 igény: Alacsony

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek