You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Hydrocotyle Sibthorpioides - HL steril

1,900 Ft Nettó ár: 1,496 Ft
  • Gyártó: HL

A Hydrocotyle Sibthorpioides  egy elegáns akváriumi növény, amely édesvízi akváriumokban háttérként vagy előtérként használható. Ez a vékony, hosszú ágú akváriumi növény megjelenésével egy gombához hasonlít. Ez a nagy fényt igénylő akváriumi növény rendszeres metszéssel reprodukálható.

A steril növényeket műanyag 'csészében' küldjük. 
A Hydrocotyle Sibthorpioides Dél-Kelet- Ázsiából származik.

Jellemzője, hogy gyors növekedés mellett kis élénkzöld leveleket hoz függőleges levél szárakkal. Jó minőségű fény mellett 5-10cm magas kompakt szőnyeggé növeszthetjük.
Dobozos növényeink laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A dobozokban nevelt steril növények néhány hétig maradhatnak, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.
A Steril növények tökéletesen tápozhatóak a TF Planter tápsóval, amit szépen meg is hálál. 

Tartás: Könnyű

Típus: Stem növény
Eredet: Ázsia
Növekedési ütem: Közepes/gyors
Magasság: 3-5+cm
Fény igény: Közepes/erős
CO2 igény: Alacsony
Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!
Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek