You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Ludwigia inclinata var. 'Cuba' - HL steril

2,500 Ft Nettó ár: 1,969 Ft
  • Gyártó: HL

Ludwigia inclinata var. verticillata 'Kuba' (korábban Ludwigia sp. 'Kuba') egy gyönyörű, mutatós, nagy szárú növény, amely egyaránt bukkan fel mocsarakban az Youth szigeten, egy kis szigeten Kuba délnyugati partjainál. Noha tojásdad, zöld levelek jellemzőek a Ludwigia nemzetségre, de amikor emers, akkor egy nagy hosszú szár fejlődik, keskeny, márványozott piros és narancssárga levelekke.. Egyedülálló megjelenése ellenére a Ludwigia inclinata fajhoz tartozó számos földrajzi eltérés egyike, amelyek mind egyetlen fajba egyesülnek, mivel mindegyikük ugyanazt a nagy, sárga virágot viseli. L. inclinata var. verticillata „Cuba” a közelmúltban mutatkozott be a hobbiban a Tropica vízinövény termesztő erőfeszítéseinek köszönhetően. Bár a kereskedelemben még mindig ritka, a jövőben jelentősen népszerűbbé és elterjedtebbé kell válnia.

L. inclinata var. verticillataA Kuba, hasonlóan a Ludwigia nemzetséghez, jó megvilágítás mellett az aljzat felett szögben növekszik. A bőséges elágazás, gyors növekedéssel párosulva jó körülmények között, ez a növény rendkívül invazívvá teszi az ültetett akváriumot. Ennek ellenére ez a növény nem nagyon kezeli az ismételt, intenzív metszéseket. Ha a tetején metszenek, az L. inclinata var. verticillata 'Kuba' gyakran feketévé válik és elolvad. Ehelyett ezt a növényt minden alkalommal meg kell metszeni és újra be kell ültetni.

Tartás: Közepes
Típus: Stem növény
Eredet: Közép - Amerika
Növekedési ütem: Gyors
Magasság: 15-30cm
Fény igény: Magas

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek