You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Ludwigia inclinata 'white' - HL steril

2,500 Ft Nettó ár: 1,969 Ft
  • Gyártó: HL

Ludwigia inclinata var. verticillata 'White', közismert nevén Ludwigia sp. White vagy Ludwigia sp. Rózsaszín. Ez a növény alkalmas egy csúcstechnológiával telepített akváriumhoz, talajalapú tápanyag-szubsztráttal, CO2-val és nagy fényerővel. A legjobban rengeteg CO2 és természetes napfény mellett növekszik, ezért gyakran emerse formában értékesítik. Amikor megnőnek, a levél finom lesz, rózsaszínű és fehér levele fejlődik. 

Tartás: Haladó akvaristáknak ajánlott
Típus: Stem növény
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 15-30cm
Fény igény: Magas
CO2 igény: Szükséges


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek