You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

TF 'Duplungolt' Akvárium Bútorok

0 Ft Nettó ár: 0 Ft

A Tropicalfish bútor-család újabb típussal bővült. Ha valaki szeretné, hogy bútora erős és masszív legyen és ez ne csak a kinézetében nyilvánuljon meg, akkor itt vannak a 'Duplungolt Bútorok'.  Az egyediséget tovább hangsúlyozza a több mint 150 rendelhető szín...
A legújabb 'trend' színével kombinált, magasfényű, faerezetes, matt, vagy UNI bevonattal egészült ki a paletta. A bútorlapok élzárását 2mm vastag ABS élléccel készítjük, ami sokkal jobban bírja a külső behatásokat is.
A bútorhoz rendelhető :
-önfékező ajtópánt
-állítható és fix lábak
-több cső és kábel kivezetés /tetszés szerinti helyre/
-több mint 150 színből választható

Külön Opcióként rendelhető hozzá függeszthető világító testhez száll csiszolt, rozsdamentes acélból 'Tropicalfish Világítótest Tartó Konzol', vagy a zárt akváriumok kedvelőinek szín azonos bútorlapból készített világító test.
A belső terek kialakításának sok arca van. Ugyanúgy, mint a nálunk rendelhető laminált forgácslapjainknak hogy a modern bútorok és belsőépítészet ideális alapanyagává váljanak.  Neve: Design laminált lap. Különleges ismertetőjele: UV-álló, színtartó, karcálló, hosszú élettartamú, környezetbarát. Mai világunkban már többről szól egy akvárium, mint évtizedekkel ezelőtt. Egy gyönyörűen megtervezett helyiségben már nincs helye egy oda nem illő állványnak. Egy szép növényes, sügéres, vagy akár tengeri akvárium is akkor mutatja meg igazi arcát, ha egy a helyiség belső dizájnjához harmonizáló bútorra helyezzük. 

Rendkívül sok méret és forma közül készítjük el Önnek a legmegfelelőbb bútort. Csak a képzelet szab határt.
Duplungolva, vagyis két bútorlapot összefogatva még erősebbé és teherbíróbbá tesszük az akvárium bútort. Ezzel az eljárással több mint 2.5 szer erősebbé tehetjük az akvárium tartó szekrényünket. Természetesen a megnövekedett anyag vastagsághoz a minőségi ABS éllécek is harmonizálnak.
- Széles szín- és dekor választék 
- Magas keménységi- és kopásállósági értékek 
- Magas hő- és vegyi anyag-ellenállóképesség 
- Magas színtartóssági értékek 
- Hosszú élettartam 
Rendkívül rövid határidő alatt elkészül álmai bútora

Az ár érdeklődésre, mivel hatalmas szín, extrák és méret választék lehetséges!

Az akváriumok szállítása és csomagolása eseti jellegű! Áráról elérhetőségeinken tud érdeklődni! 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!


 

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.