You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A.A. K+ Plus 500ml - Kalium plusz

3,590 Ft
Nettó ár: 2,827 Ft

A K pluszban található kálium a növények egyik alapvető tápanyaga. A K plus a növények számára könnyen emészthetővé teszi az akvárium vizébe kerülő nitrogént és foszfort, az anyagcsere folyamatokból. A kálium finom összetétele és könnyen felszívódó formája garantálja a növények növekedését és szép megjelenését. Megakadályozza az alsó levelek elveszését és kilyukadását. K pluszt adnak a csapvízhez, mielőtt az akváriumba kerül, ami megkönnyíti a klór semlegesítését. Nem káros a halakra vagy más vízi szervezetekre.

Kiszerelés:
500ml

Adagolás:
3 ml 10 liter cserélt vízhez. 
Az ápoló hatás fokozása érdekében a K plus naponta kb. 1 ml minden 40 liter akváriumi vízhez.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek