You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

SUN Surface Skimmer JY-3 - Vízfelszín tisztító motoros szkimmer

5,890 Ft
Nettó ár: 4,638 Ft

A SunSun JY-03 egy speciálisan az akváriumi hobbi igényeihez tervezett felszíni szkimmer. 
Ennek az eszköznek az a feladata, hogy megtisztítsa a vízfelületet a szennyeződésektől, például növényi törmelékektől, élelmiszer-maradványoktól vagy fehérjefilmtől. 
Az átgondolt kialakítás megkönnyíti az egyszerű karbantartást.

Mire jó a felületszűrő?
A szűrő speciális kialakítása a vizet a víz felszínéről szívja fel. Az ilyen bevitel megtisztítja és fenntartja a tiszta vízfelületet, ahol a szennyeződés előfordul. A leggyakoribbak az élelmiszer-növényi törmelékek vagy más lebegő elemek. De a fehérjefilm minden bizonnyal az egyik legveszélyesebb. Ez egy színes zsír- és fehérjelap, amely a víz felszínén lebeg. Negatív hatással van a fotoszintézisre és a vízparaméterekre, algaképződést, sőt halakat is okozhat. 
A szűrőben lehetőség van a víz levegőztetésére. A levegőztetési kapacitás egy speciális szeleppel zökkenőmentesen szabályozható.

A SunSun JY-03 műszaki adatai:
- fogyasztás: 5 W,
- kapacitás: 300 l / h,
- méretek: 15x4x5 cm.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek