You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Flore 1 carbo 250 ml

6,057 Ft
Nettó ár: 4,769 Ft
21068 ft / l

Szisztematikus növényápolás – alternatív szén forrás – vízinövények részére.
A kevés szén az egyik leggyakoribb oka nem megfelelő vízinövény növekedésnek. A folyékony sera flore 1 carbo egyszerű és praktikus módon biztosítja a könnyen felvehető szenet a növények számára. 
Adagolási javaslat: naponta 5 ml* / 20 l illetve szükség szerint.

A növényeknek szükségük van szénre, (ami néha nem elegendő mennyiségben van jelen a vízben), hogy beinduljon a fotoszintetizálás. A szén az egyik legfontosabb tápanyag ami a növények növekedéséhez szükséges. Az újra gondolt Sera Flore 1 Carbo biztosítja a növények számára a megfelelő szénforrást a növekedésükhöz. Természetesen más hatása van a folyékony és a gáznemű (CO2) szén adagolásakor de mind a két módszer biztosítja a megfelelő szenet a növények számára. Ha a Sera Flore 1 Carbo-val kombináljuk a Sera Növényápoló szettel növényeink egészségesek és erőteljesek lesznek. Az algák és más gerinctelen élőlények jól tolerálják.

Kiszerelés:

Sera Flore 1 Carbo                                                    250 ml (1000 liter vízhez)


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek