You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Flore 2 ferro 500 ml

8,292 Ft
Nettó ár: 6,529 Ft
16584 ft / l

Szisztematikus növényápolás – extra vas a nagy igényű növényeknek – UV-stabil – a pompás vízinövényekért.
Sera flore 2 ferro megbízhatóan ellátja a vízinövényeket UV-stabil, jól feldolgozható vassal, megszünteti a hiánybetegségeket (sápadt, sárgás nem megfelelően növekedő növények).
Adagolási javaslat: hetente 1-szer 5 ml* / 20 l illetve szükség szerint.

A vörös vagy gyorsan növő növények igénylik főleg a több vasat. A vas hiány gyakran előfordul egy sűrűn növényesített és erősen világított akváriumokban. Az akváriumi növényeknek több vasat igényelnek a fejlődésüknek és színük kialakulásának érdekében. Az újra gondolt Sera Flore 2 Ferro különösen alkalmas a vas hiányok pótlására. Az új vas oldatnak köszönhetően az UV szűrőkkel ellátott akváriumokban sem tűnik el a vas így a növények fel tudják venni. A sera vas oldat biztosítja a növények számára, hogy pár napig is elérhető legyen számukra ha nem tudják azonnal hasznosítani. Teljesen nitrát és foszfát mentes így a gerinctelen élőlények is tolerálják.

Kiszerelés:

Sera Flore 2 ferro                                                      500 ml (2000 liter vízhez)


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek