You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AquaLine Kálium-Szulfát portáp 250g K2SO4

1,990 Ft Nettó ár: 1,567 Ft

A vízinövényeknek a tökéletes növekedéshez szükségük van macro tápanyagokra az optimális fejlődéshez. Ebben az esetben egyszerűen használhatjuk. Erre készült az AquaLine TF Macro táp, de ha van olyan akvakertész, aki magának szeretné kikeverni a macro tápanyagot, akkor annak biztosítjuk az alapanyagokat. A fényképek, csak illuztrációk.
A portápokat gyakorlott akvakertészeknek ajánljuk!

Vásárláshoz kérjen árajánlatot!

Tárolása sötét, hűvös helyen történjen.
Gyermekektől elzárva tartandó!
'Puriss' tisztaságú.
Kiszerelés: 250g


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek