You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Odyssea Clean 100 - vízfelszíntisztító skimmer

7,990 Ft
Nettó ár: 6,291 Ft

Az Odyssea clean 100 felszínleszívó a víz felszínéről lefölözi a fehérjéket és a filmréteg szerűen összeállt baktériumokat. Így elősegítve az oxigén és egyéb gázok cseréjét a légköri levegő és a víz között. Használatával növényeink több fényt kapnak a mivel a filmréteg nem akadályozza a fény bejutását. 
A csupán 5 wattot fogyasztó motor 450 liter vizet forgat meg óránként. Üzemeltetéséhez nincs szükség egyéb kiegészítő alkatrészre.

Előnyei:
• 450 liter vízforgatás. 
• Energia hatékony 5 W-os pumpa. 
• Felszín leszívás a vízminőséget javítja. 
• Kiváló növényes akváriumokhoz. 
• Édesvízben és tengervízben is használható. 
Adatok:
- mérete: 15cmX4,5cmX5cm 
- 30-80literes akváriumokhoz ajánlott
- teljesítmény 5W
- szivattyú teljesítmény 450 l/h 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek