You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

ISTA duplacsap gyorscsatlakozóval 16/22

5,960 Ft
Nettó ár: 4,693 Ft

ISTA Dupla csap 16/22 mm-es hajlékony csőhöz. 
Nagyban megkönnyíti a karbantartási munkát akár külső szűrő csöveinek megszakításakor, akár vízcsere csőhöz használjuk.
Az ISTA termékek ár/ minőség tekintetében verhetetlenek.

A csap merőleges állásban elzárt állapotban van. A dupla csap két végére csatlakoztassuk az átmérőben hozzá illő csövet, majd a menetes rögzítőt kézzel tekerjük rá. Gondosan ellenőrizzük le, hogy a menetes rögzítő egyenletesen beszorítja a gumicsövet. A dupla csap oldásához zárjuk el merőleges állásba a csapokat, majd a középen lévő menetes részt kézzel az 'óra járásával ellentétesen tekerjük le. A csapok összekötését az oldással ellentétesen végezzük el. 
Az ISTA dupla csap kiváló minőségű műanyagból készül, de a csap és a menetes részek erőteljes csavarása, tekerése, feszegetése károsodáshoz vezethet.
A műanyag Ista csapok igen időtállóak és jó minőségűek. Mint minden műanyag termékkel kapcsolatban, itt is elmondható, hogy a fokozott fizikai terhelés (csapok túlhúzása, feszítése, gyűrűk erőteljes tekerése) a károsodásához vezethet és a csap csöpöghet, folyhat.
Fontos: A termék hőre lágyuló műanyagból készül, ezért fokozott hőnek kitenni TILOS!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.