You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Viformo

1,460 Ft
Nettó ár: 1,150 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Fő táplálék tabletta formában a harcsák és a botiák számára. A bőséges növényi összetevő e tablettákat kedvelt táplálékká teszi.

A Sera Viformo tabletta egy gondosan elkészített haleleség mely kifejezetten harcsák és más víz fenéken táplálkozó faj számára ajánlott táplálék. A tápanyagokban gazdag haleleség könnyen emészthető melyet könnyen elfogadnak a fenéklakó halak. A tabletták növényi rostokban gazdag mely erősíti a halak immunrendszerét és segíti a növekedésüket. A kisebb szájú halak is könnyen le tudnak harapni belőle kisebb darabokat, miközben a tabletta nem rontja a víz minőségét.

Kiszerelés:

Sera Viformo                                                  50 ml

Sera Viformo                                                 100 ml

Sera Viformo                                                 250 ml

Sera Viformo                                                 1,4 kg

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek