You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Red Moor gyökér

0 Ft Nettó ár: 0 Ft

A Red Moor gyökér az egyik leglátványosabb dekorációs fa amit akváriumba lehet használni, így talán ezért is a legkedveltebb az akvakertészek között. A fát azonnali felhasználás esetén egy nehezékkel kell ellátni, mert nem süllyed el. Az áztatás első fázisában erős nyálka képződik a fán, amit sok hal és algaevő igazán kedvel, de nem valami szép látvány, így ha valaki ezt az állapotot el szeretné kerülni, akkor külön áztassa. Száraz állapotában világos színe az áztatás befejeztével sötét barnára változik.
Az egyik nagy előnye, hogy nem színezi a vizet és káros anyagok sem áznak ki belőle. Ezeket a fákat is egy komoly mechanikai tisztításon megy keresztül, ezért a végfelhasználónak csak le kell öblítenie. 

Az ára senkit se tévesszen meg, mert ennek a dekornak könnyű a fajsúlya!

Boltunkban több méretben és formában található meg ez a dekoráció. Kérjük önöket hogy az ajánlatkérés menüpontot használva írják meg milyen méretre, formára gondoltak ami alapján tudunk egy árajánlatot készíteni.
A dekor fát és követ az akváriumba helyezés előtt alaposan le kell mosni! 

Az eladási ár 1kg dekor kőre vonatkozik!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek