You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK P-series P1200 PRO-APP Control RGB+UV LED világítás akár 150cm-ig

150,769 Ft
Nettó ár: 118,716 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Már webáruházunkban is elérhető a legújabb generációs AQUA WEEK LED lámpák nagy teljesítményű, applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelhetőségű verziója. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.

120cm-nél nagyobb akváriumhoz a dobozban található függesztékkel lehet elhelyezni a világítást az akvárium felett.

Belső memóriájának köszönhetően, áramszünet esetén sem veszti el az előre beállított paramétereket.

A Pandor P series lámpákat azok az akvaristák fogják előnybe részesíteni, akik magas fényerejű LED világítást szeretnének. Ez a lámpatest nemcsak professzionális vezérelhetőségével (applikáció), legmagasabb minőséget kielégítő Fullspectrum LED-ekkel, hanem tökéletesen működő aktív hűtésével tűnik ki a más gyártók világításaitól!

Az applikáció segítségével szinte korlátlan a világítás konfigurálása. /dimmer funkció, időzítő, előre beállított gyári program, színek egyedi beállítása külön - külön, stb/
Ez a típus a halkan működő / minimális működési hang/ ventilátoroknak köszönhetően mindig optimális üzemi hőmérsékleten tartja a LED-eket a lámpatestben. 
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Magas minőségű LED-ek, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé ezt a világítást.
A CNC-vel mart alumínium konzoljának segítségével szépen illeszkedik az akvárium szélére, vagy sodrott acélhuzal felfogatásával tudjuk az akvárium fölött elhelyezni a lámpatestet (a pontos méretekről érdeklődjön kollégánknál).
Ezt a Full spectrum RGB+UV LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'színes' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumban, mert  ez a fajta FULL spectrum RGB+UV LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. Ez az újgenerációs lámpatest már a magas minőségű EPISTAR/CHIPS LED-ek mellett UV-A fény tartományú LED-eket is tartalmaz!
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, 95A - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növényeknek lesznek pompásak a színei ezalatt a világítás alatt, hanem a halak színei is gyönyörűek. 

Nagyon fontos! A lámpát zárt tetőbe, párás körülmények között használni nem szabad, mert az nem rendeltetés szerű használatnak minősül és a garancia megszünésével jár.

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Paraméterek:

- Méret: /1209x183x33mm/
- Ajánlott akvárium: 1200 - 1500mm
- Teljesítmény: 150W / 9000lm
- Feszültség: 36V / 5A
- LED-ek száma: 180db + 18db UV-A (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 95A<
- IP 44-es 
- LED élettartam: 30000h

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek