You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK ARK A430 /ADA Style/ - PRO-APP Control LED WRGB világítás

130,769 Ft
Nettó ár: 102,968 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Választható ezüst és matt fekete színben!

AQUA WEEK LED lámpák nagy teljesítményű, applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelhetőségű verziója. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.

Az ARK A430 - ADA Style lámpa a gyártó csúcsmodelje. A gyártó ebbe a prémium kategóriás lámpába használta elsőnek ezt az /5054WRGB/ EPISTAR LED-et. A világítótest nemcsak a kidolgozás részleteiben, legmagasabb minőségű LED-ekkel, applikációs konfigurálahtóságával nyújtja a maximumot, hanem ár/érték arányával is! A világítás külső burkolat minden egyes részlete, felülete a passzív, hatékony LED hűtésének a szolgálatában áll. A nagy mennyiségű alumínium hűtőbordáknak köszönhetően nincs szükség aktív hűtőventilátorokra.
Az applikáció segítségével szinte korlátlan a világítás konfigurálása. /dimmer funkció, időzítő, előre beállított gyári program, színek egyedi beállítása külön - külön, stb/

A függeszték  része a szettnek. /sodrott acélhuzal/
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Magas minőségű LED-ek, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé ezt a világítást.
A lámpatest rögzítését sodrott acélhuzal felfogatásával tudjuk az akvárium fölött elhelyezni (a pontos méretekről érdeklődjön kollégánknál).
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'színes' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumban, mert  ez a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. Ez az újgenerációs lámpatest már a magas minőségű EPISTAR/CHIPS LED-ek mellett UV-A fény tartományú LED-eket is tartalmaz!
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, 95A - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növényeknek lesznek pompásak a színei ezalatt a világítás alatt, hanem a halak színei is gyönyörűek. 

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Paraméterek:

- Méret: /426x280x66mm/
- Ajánlott akvárium: 450 - 600mm
- Teljesítmény: 120W / 7200lm
- Feszültség: 36V / 4A
- LED-ek száma: 140db + 20db UV-A (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 95A<
- IP 44-es 
- LED élettartam: 30000h

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek