You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK PHOENIX K - L1200 PRO-APP Control LED WRGB 116-150cm világítás

104,619 Ft
Nettó ár: 82,377 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Már webáruházunkban is elérhető a legújabb generációs AQUA WEEK LED lámpák applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelhetőséggel. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.

Magas minőségű LED-ek, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.

A lámpatest kétféle lábbal szállíthatja a gyártó. Kapható mart akryl és lézervágott alumínimum lábbal. Ha lényeges a láb anyaga, formája, akkor érdeklődjön kollégánknál.
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. A mart akril felfogatás állítható konzoljának segítségével szépen illeszkedik az akvárium szélére. Az akryl lábak rögzítésére szolgáló kihúzható konzolok segítségével akár 10 - 10cm-vel tudjuk meghosszabbítani (a pontos méretekről érdeklődjön kollégánknál)a világítótestet, ezáltal szélesebb mérethatárokon belül választhatunk akváriumot.
A CNC-vel mart alumínium test tetején kivitelezett hűtőbordák tökéletes passzív hűtést biztosítanak.
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'szines' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumban, mert  ez a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. Ez az újgenerációs lámpatest már a magas minőségű EPISTAR/CHIPS LED-ek mellett UV-A fény tartományú LED-eket is tartalmaz!
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, 85A - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növényeknek lesznek pompásak a színei ezalatt a világítás alatt, hanem a halak színei is gyönyörűek. 

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Az akvárium méretére igazított tartó konzol fém rúd részét rögzíteni kell imbuszkulcs segítségével!
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Belső memóriájának köszönhetően, áramszünet esetén sem veszti el az előre beállított paramétereket.

Paraméterek:

- Méret: /1160x160x20mm/
- Ajánlott akvárium: 116 - 1500mm
- Teljesítmény: 110W / 6600lm
- Feszültség: 36V 3A
- LED-ek száma: 140db + 16db UV-A (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 85A
- LED élettartam: 30000h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek