You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Eheim 2413 Biopower 240 belsőszűrő

27,033 Ft
Nettó ár: 21,286 Ft

Az új EHEIM Biopower ötvözi a belső szűrők előnyeit a külső szűrők szűréstechnológiájával. A fejlesztők az Aquaball családot vették alapul. 
A fő különbség, hogy az elszívás csak az alsó szűrőkosáron keresztül történik, amelyben a szűrőszivacs elvégzi a mechanikai szűrést. A fentebbi kosarak oldalról zártak, így csak a lebegő szennyeződésektől mentes víz kerül ezekbe, ahol a kiváló minőségű EHEIM SUBSTRATpro szűrőanyag végzi a biológiai tisztítást. 

Jellemzői:
- a hatékony oxigénellátásért felelős diffúzor mellé egy esőztetőt is kapunk, mely biztosítja a vízfelszín természetes mozgását.
- az újragondolt rögzítésnek köszönhetően sokkal egyszerűbb kiemelni a szűrőt az akváriumból tisztításhoz és karbantartáshoz.
- az új 'Easy Click' rendszernek köszönhetően a szűrőanyag-tartályok könnyedén leválaszthatók, illetve visszahelyezhetők.
- irányítható és szabályozható erősségű vízáram.
- a felső szűrőkosarak kiváló minőségű EHEIM SUBSTRATpro-val vannak megtöltve a hatékony biológiai szűrésért.
- az alsó szűrőkosár körkörös szívónyílásai egyenletes és lassú átfolyást eredményeznek.
Teljesítmény: 8W, 
Szűrő teljesítmény: 280-750l/h
Javasolt akváriumméret: 160-240 literig
Méretek (átmérő/magasság): 9,6x32,5cm

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek