You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Glas clear TA6 mágneses algakaparó analóg hőmérővel

4,261 Ft
Nettó ár: 3,355 Ft

A sera glas clear TA6 alga-mágnesek alaposan, egyszerűen és kíméletesen tisztítják meg az akváriumüveget.
Előny, hogy minden sera glas clear alga-mágnest akváriumi hőmérővel szereltünk fel, így a vízhőmérséklet a tisztítás alatt mérhető és felismerhető az  esetlegesen elégtelen változás.
Sera mágneses algakaparó beépített analóg hőmérővel TA6

A termékfejlesztések mellett megmarad a sera alga-mágnesek jól bevált tisztítótechnikája is: a szilárd műanyagkefe alaposan megtisztítja az üveglapok belső oldalát, míg a filccel takart külső részt kívülről vezethetjük az elpiszkolódott részek fölött. Így garantált a gondos, ugyanakkor üvegkímélő, karcolásmentes tisztítás.

Az új merülő-technika teljes komfortot jelent: amennyiben a két mágnes elválik egymástól, a belső rész függőlegesen a fenékre süllyed és ott vízszintes helyzetben megáll. A külső mágnessel így kényelmesen "felhozhatjuk" a tisztítókefét.
Ennek a technikának köszönhetően a beragadt homok nem karcolja meg az üveget, és az úszó belső részt sem kell körülményesen kiemelni az akváriumból. 

80mm x 50mm 6 mm - es üveg vastagságig.

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek