You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK ROCKET T70 Button Control - Full Spectrum LED világítás

43,079 Ft
Nettó ár: 33,920 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.
Magas minőségű LED-ek, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. 

Az AQUA Rocket egyedülálló LED világítás aktív hűtéssel, nagy teljesítménnyel, dimmerési lehetőséggel, kompakt kis mérettel, WRGB LED-ekkel és kivételes előtét lencsével, ami a LED-ek 'szúró' fényét szétszórja aminek köszönhetően 90°-os vetülési szöget kapunk. 
Ezen lencse paramétereinek függvényében elég ~50cm-ként 1 lámpatest.
Ennek az újgenerációs lámpának a működtetéséhez nincs szükség telefon, applikációra, mert itt a vezérlést egy külső irányítópanel /Button control/ segítségével tudjuk megoldani. Ez a komplex vezérlő szinte minden olyan funkciót tud, mint az applikáció. 
A vezérlő panelen /Button control/ elhelyezett kapcsolók segítségével dimmer-ni tudjuk a LED-eket, előre beállított 'program világítás' és ami újdonság, hogy napfelkelte/naplemente beállítás is megtalálható a vezérlőn. A ki/be kapcsoló nyomógomb mellett az időzítőt találjuk.
A CNC-vel mart alumínium test tetején, oldalán kivitelezett hűtő nyílásokon keresztül tökéletes aktív hűtést biztosít a belül elhelyezett nagyon csendes ventilátor.
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'színes' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumban, mert  ennek a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. 
Ez az újgenerációs lámpatest már a magas minőségű EPISTAR/CHIPS LED-ek mellett UV fény tartományú LED-eket is tartalmaz!
Ez a típus a halkan működő / minimális működési hang/ ventilátoroknak köszönhetően mindig optimális üzemi hőmérsékleten tartja a LED-eket a lámpatestben. 

A függeszték  része a szettnek. /sodrott acélhuzal/
Az alumínium tartó konzol nem része a szettnek.
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Ezen Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növények színei lesznek pompázatosak ezalatt a világítás alatt, hanem a halak is úgyszintén gyönyörűek. 

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Paraméterek:

- Méret: /D120x140mm/
- Ajánlott akvárium: 450 - 600mm
- Teljesítmény: 70W / 3500lm
- Feszültség: 24V 3A
- LED-ek száma: 77db (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 85<
- LED élettartam: 30000/h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek