You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK ROCKET T90 PRO App Control - Full Spectrum LED világítás

78,709 Ft
Nettó ár: 61,975 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.
Magas minőségű LED-ek, mart akril láb, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára.
Az AQUA Rocket egyedülálló LED világítás aktív hűtéssel, nagy teljesítménnyel, dimmerési lehetőséggel, kompakt kis mérettel, WRGB LED-ekkel és kivételes előtét lencsével, ami a LED-ek 'szúró' fényét szétszórja aminek köszönhetően 90°-os vetülési szöget kapunk. 
Ezen lencse paramétereinek függvényében elég ~50cm-ként 1 lámpatest.
A gyártó ebbe a lámpába is használja az Aqua Week Ark ADA Style lámpában már ismert prémium kategóriás /5054WRGB/ EPISTAR LED-et. 
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. 
Itt a legújabb generációs AQUA WEEK LED lámpák applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelhetőséggel. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.
A CNC-vel mart alumínium test tetején, oldalán kivitelezett hűtő nyílásokon keresztül tökéletes aktív hűtést biztosít a belül elhelyezett nagyon csendes ventilátor.
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'színes' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumban, mert  ennek a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. 
A függeszték  része a szettnek. /sodrott acélhuzal/
Ez a típus a halkan működő / minimális működési hang/ ventilátoroknak köszönhetően mindig optimális üzemi hőmérsékleten tartja a LED-eket a lámpatestben. 
Az alumínium tartó konzol nem része a szettnek.
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Ezen Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növények színei lesznek pompázatosak ezalatt a világítás alatt, hanem a halak is úgyszintén gyönyörűek. 

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Áramszünet és kikapcsolás esetén elveszti az előre beállított paramétereket!
Mivel az armatúra belső energia forrással nem rendelkezik, így az időzítő korrigálása alkalmanként szükséges.

Paraméterek:

- Méret: /D140x160mm/
- Ajánlott akvárium: 400 - 600mm
- Teljesítmény: 90W / 5400lm
- Feszültség: 240V
- LED-ek száma: 132db (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 85<
- LED élettartam: 30000/h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek